Colegio Ntra. Sra. de Monte-Sión · Educación Infantil, Primaria, ESO y Bachillerato. +34 96155 52 52
Síguenos en: 

Vesprada festiva a infantil. Hui el P. Javier ens ha rebut a la parròquia per fer una xicoteta celebració en honor a Sant Blai. Ha beneït a xiquets i gaiatos. Posteriorment tots hem degustat estos boníssims aliments. Així hem celebrat una de les festivitats més esperades pels xicotets.

En 2n d'infantil ens encanta divertir-nos aprenent. Hem preparat tallers de jocs de taula amb temàtica d'hortalisses per al primer trimestre i de l'Imperi Romà per al segon. Han vingut a jugar amb nosaltres les mares i pares d'alumnes, i a més de divertir-nos estem aprenent molt de vocabulari. 

En 2n d'infantil estem d'enhorabona! Tots els nostres xiquets han aconseguit el carnet de bon conductor. Han pujat amb tren, cotxe, moto i el millor de tot, a un plasmacar que està xulísim!!!!! Han aprés normes de circulació, a classificar residus en els contenidors de reciclatge i fins i tot mesures d'emergència a l'estació de bombers. Una experiència enriquidora. 

Estamos trabajando mucho para tener todo a punto en el Dia Internacional de la Paz y la NO Violencia. ¡Qué ganas tenemos de celebrarlo todos juntos! 

Els xiquets de 3 anys comencem a treballar el Projecte de les Formigues. Les families han col.laborat amb aquestes meravelloses manualitats que vos mostrem a les imatges. Formigues, reines, treballadores, formiguer, ous, fulles, negres, roges.... quantes coses hem aprés ..... i com no, gràcies als pares per compartir moments inoblidables per als nostres xiquets.

Els xicotets de segon d'infantil estan treballant el projecte de l'hort. S'han convertit en autèntics horticultors i poc a poc estan creant els seu menut hort. Han començat a conèixer ferramentes i tot allò necessari per plantar i tindre compte de les llavors. Com podeu vore a les fotografies, estan creixent i esperem que molt prompte puguem recollir fruits. També hem visitat l'hivernacle on han d'estar les plantes més delicades. 

Las matemáticas ni aburridas ni difíciles. Nuestros alumnos nos lo demuestran enseñándonos como aprenden a través del juego y de los materiales manipulativos. A ellos les encanta, investigan, se divierten y descubren. ¡¡¡ Así da gusto aprender!!

Els xiquets i xiquetes de tercer d'infantil han visitat la factoria del Ratoncito Pérez. Han descobert com es transformen nostres dents en perles precioses. Ha sigut molt emocionant! També han realitzat un taller en el que han construït amb furgadents una porta màgica per a que Odón Pérez puga entrar a les seues cases per a arreplegar les dents que se'ls cauen. A més, han tingut la sort de tindre una vídeo conferència amb El Ratoncito Pérez.

 

Una de las actividades de la "Setmana del llibre de Torrent" ha sido las visitas de los centros escolares. Allí acudieron nuestros alumnos de 3º de infantil y 6º de primaria para disfrutar de un cuenta—cuentos entre otras actividades preparadas.

"125 anys del trenet a Torrent" Els alumnes de 4 anys han visitat aquest matí l'exposició ubicada a la sala cívica de l'Antic Nou Mercat. La mostra aborda la història del ferrocarril des dels seus inicis fins a l'actual xarxa de metro. Han pogut contemplar maquetes de trens i mòduls ferroviaris amb més de 130 m de vies. 

 

En 1º de infantil estamos haciendo un taller de cuentos tradicionales. Hemos comenzado con "el Patito Feo". Cada semana disfrutamos con la presencia de las familias que vienen a contarnos las historias de toda la vida. Tanto ellos como los peques están pasándolo genial . El 2º cuento escogido ha sido "Los Tres Cerditos". Para el 2º trimestre el primer cuento trabajado es "Caperucita Roja". Uno de los clásicos que más gusta a todos. Y a continuación.... Hansel y Gretel, mmmmm qué bueno!

Los alumnos de 5 años fueron al museo comarcal a realizar un taller sobre el aceite y la agricultura. Probaron olivas blancas y negras y aceite de oliva virgen. También aprendieron a hacer pintura con el aceite. Y por último descubrieron los instrumentos que utilizaban para trabajar la tierra y recolectar la oliva.

Últimos Tweets

El torrentí Jose Vicente Mora Ánchel, de 37 anys, exalumne de Monte-Sión, ha sigut ordenat sacerdot este dissabte.… https://t.co/x2Iw1mOyJu
🌳🐌🍃🐝 2º de primaria visita el centro mediambiental de Torrent. Allí disfrutan del contacto directo con la naturalez… https://t.co/hCTMrSR2aS