Colegio Ntra. Sra. de Monte-Sión · Educación Infantil, Primaria, ESO y Bachillerato. +34 96155 52 52
Síguenos en: 

Jornada de Puertas Abiertas 2017

Benvolgudes famílies,

Tenim el plaer d'informar-los per tal que vostés inviten a familiars i amics amb fills per escolaritzar el curs pròxim i que tinguen interés a conéixer el col.legi Ntra. Sra de Monte-Sión.

Les III Jornades de Portes Obertes són l'ocasió idònia per tindre un primer contacte amb l'escola infantil, descobrir les diferents metodologies i serveis dels quals disposem, també suposen l'oportunitat de comprovar com canvia, s'actualitza i s'innova el nostre col.legi.

Farem una breu presentació de la Pedagogia Amigoniana, la qual reflexa la nostra feina quotidiona, amb més de 125 anys d ́aplicació als nostres centres i la qual confereix constància, decisió i interés en allò que es refereix a educació i joventut, mostra la identitat i carisma del ser i de l'estar amb els alumnes.

Tindran lloc el pròxim divendres 7 d ́abril, a les 17:00 al Teatre Llar Antonià, situat a l'Av. P. Prudencio Palmera, 6.

Les famílies interessades a assistir poden inscriure's a les jornades: mitjançant internet, emplenant un senzill formulari que estarà actiu a partir de dimecres 22 de març fins al dimecres 5 d ́abril de 2017 (formulari web) en la web del col.legi www.montesion.es, enviant un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i/o amb el justificant de recepció d'aquest mateix full i lliurant-lo a la porteria del col.legi.

Agraïm una vegada més la seua col.laboració i el seu compromís amb el centre.

Les meues més cordials salutacions.

Torrent, a vint de març de dos mil dèsset.

 

Descarregar la Circular

 

  Formulari

 

Últimos Tweets

Campaña Amazon “Un Clic para el Cole” 🙏 Destina el 2,5% de todas tus compras para el centro. 1️⃣Entra en… https://t.co/aFCDc9q0wA
‼️Horario administración y secretaría para la fase 2. ‼️Importante pedir cita previa. https://t.co/LAkZ7IsOHr